Contact

Praktijk Bogaard, Van Giffenstraat 6, 8601 EX Sneek, Nederland
U kunt de voicemail inspreken, we bellen u terug. Tel: 0515-418515

 

Esther Bogaard

Relatie- en gezinstherapeut NVRG
Psychosociaal therapeut
Behandelaar van jeugdigen en hun ouders

E-mail: emibogaard@praktijkbogaard.nl

Esther Bogaard (1974) is sinds 2009 werkzaam als relatie- en gezinstherapeut ofwel systeemtherapeut. In oktober 2010 is ze samen met haar echtgenoot (P.J. Bogaard, psychiater) gestart met een kleinschalige particuliere praktijk voor individuele psychotherapie, psychiatrie, psychosociale therapie en relatie- en gezinstherapie. De praktijk heeft klanttevredenheid en kwalitatief goede en op uw wensen afgestemde zorg hoog in het vaandel staan.

Esther Bogaard is sinds 1996, als BIG geregistreerd verpleegkundige, werkzaam in de psychiatrie. In 2003 heeft ze de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige afgerond. Ze heeft veel ervaring opgedaan in de kinder- en jeugd psychiatrie (o.a. diagnostiek en behandeling), waarbij ook het begeleiden/coachen van ouders en gezinnen een belangrijk onderdeel van haar werk vormde.

Esther Bogaard heeft haar medewerking verleend aan artikelen in de Libelle en de Kek Mama. Kijk bij ‘in de media’ voor een directe link naar de artikelen.

Lid van de NVRG: www.nvrg.nl
Lid van de NVPA: www.nvpa.org
Lid van de NFG: www.de-nfg.nl
Lid van de RBCZ: www.rbcz.nu

Pieter-Jan Bogaard

Psychiater
EMDR practitioner
Individuele coach

E-mail: pjbogaard@praktijkbogaard.nl

Pieter-Jan Bogaard (1974) is sinds 2000 als arts werkzaam in de psychiatrie en is sinds 2006 medisch specialist; psychiater. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met diverse psychiatrische problematiek, waarbij hij zich met name toegelegd heeft op diagnostiek en behandeling van stemmingsstoornissen (o.a. depressie), angststoornissen, psychische stoornissen tijdens en rondom de zwangerschap en ADHD. Daarnaast heeft hij de landelijk erkende opleiding voor de behandeling van psychotrauma gevolgd; EMDR.

In oktober 2010 is hij samen met zijn echtgenote (E. Bogaard, relatie- en gezinstherapeut) gestart met een eigen tweedelijns praktijk voor psychiatrie, individuele psychotherapie en relatie- en gezinstherapie. Naast psychotherapie en medicamenteuze behandeling biedt hij, op verzoek van collega’s, ook de mogelijkheid voor psychiatrisch onderzoek (diagnostiek) en consultatie.

Lid van de NVvP: www.nvvp.net
Lid van de Orde van Medisch Specialisten: www.orde.artsennet.nl
Aangesloten bij de Vereniging Zelfstandig Gevestigde Psychiaters Friesland: www.vzgpf.nl

Voor aanmeldingen bij dhr. P.J. Bogaard geldt dat er op dit moment geen nieuwe patiënten aangenomen worden.